• norsk
    • English
  • English 
    • norsk
    • English
  • Login
View Item 
  •   Home
  • Forbruksforskningsinstituttet (SIFO)
  • SIFO Notat
  • View Item
  •   Home
  • Forbruksforskningsinstituttet (SIFO)
  • SIFO Notat
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Lofoten som bærekraftig matdestinasjon. Innblikk fra et seminar og en rundtur

Amilien, Virginie; Lassen, Kjersti; Roos, Gun; Torjusen, Hanne; Vittersø, Gunnar; Kabelvåg tenkegryte (red.)
Report
Thumbnail
View/Open
Lofoten som bærekraftig matdestinasjon (6.219Mb)
URI
https://hdl.handle.net/11250/3133352
Date
2024
Metadata
Show full item record
Collections
  • SIFO Notat [177]
Abstract
Seminaret «Lofoten som bærekraftig matdestinasjon», organisert av OsloMet og referansegruppen i prosjektet S2Food-forsterk, fant sted en hel dag på Nyvågar hotell i Kabelvåg i september 2023. Dette notatet er en oppsummering av seminaret den dagen, og en oppsummering av prosjektgruppens rundreise i Lofoten med besøk hos produsenter og andre aktører innen lokalmat.
Publisher
Forbruksforskningsinstituttet SIFO, OsloMet
Series
SIFO-notat;2-2024

Contact Us | Send Feedback

Privacy policy
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Service from  Unit
 

 

Browse

ArchiveCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsDocument TypesJournalsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsDocument TypesJournals

My Account

Login

Statistics

View Usage Statistics

Contact Us | Send Feedback

Privacy policy
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Service from  Unit