• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Sentraladministrasjonen
  • Publikasjoner fra Cristin
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Sentraladministrasjonen
  • Publikasjoner fra Cristin
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Innovation in Holding Pluck of Pig Carcasses

Pincekova, Michaela; Cordova-Lopez, Luis Eduardo; Mason, Alex; Korostynska, Olga
Chapter, Peer reviewed, Conference object
Published version
Thumbnail
Åpne
ICCC_paper.pdf (937.4Kb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/3085053
Utgivelsesdato
2022
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Publikasjoner fra Cristin [4163]
  • TKD - Institutt for maskin, elektronikk og kjemi [265]
Sammendrag
Improving sustainability in the meat industry is an increasingly discussed topic. The RoBUTCHER project, which seeks to automate the processing of pig carcasses, also addresses this issue. This paper presents new types of designed holders of pluck and guts pan for the automated process developed as part of the project. The tools used for the new way of holding pig parts of carcasses in an automated process are structurally simple in shape to maintain hygienic standards and ease of handling by the robotic arms.This paper describes in more details the issue of holding the pluck and digestive tract in a RoBUTCHER rack.
Utgiver
Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE)

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit
 

 

Bla i

Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDenne samlingenUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

Min side

Logg inn

Statistikk

Besøksstatistikk

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit