Vis enkel innførsel

dc.contributor.editorEben, Bjørn
dc.contributor.editorMobråten, Kaja
dc.contributor.editorSpetalen, Halvor
dc.date.accessioned2023-08-09T13:02:10Z
dc.date.available2023-08-09T13:02:10Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3083219
dc.description.abstractDenne antologien inneholder artikler fra 12 bacheloroppgaver skrevet av 14 studenter ved yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag ved OsloMet i løpet av våren 2023. Det er nå en tradisjon at vi samler studentenes bacheloroppgaver i en antologi for å distribuere den til skoler, opplæringskontor og andre interesserte. Vår hensikt med å videreføre denne tradisjonen er å spre kunnskapen som er opparbeidet gjennom studentens arbeider slik at resultatene ikke «bare blir liggende i en skuff». Artiklene tar utgangspunkt i varierte tema, disse kan oppsummeres som: • Yrkesteoretiske tema • Yrkesdidaktiske vinklinger • Bærekraft i restaurant- og matfageneen_US
dc.language.isonoben_US
dc.publisherOslomet - storbyuniversiteteten_US
dc.titleYrkesfaglærerstudenter presenterer oppdatert forskning - en antologi basert på 12 bacheloroppgaver skrevet av studenter ved yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag ved OsloMet - storbyuniversitetet, 2023en_US
dc.typeResearch reporten_US
dc.typeStudent paper, othersen_US
dc.description.versionpublishedVersionen_US


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel