dc.contributor.editor | Eben, Bjørn | |
dc.contributor.editor | Mobråten, Kaja | |
dc.contributor.editor | Spetalen, Halvor | |
dc.date.accessioned | 2023-08-09T13:02:10Z | |
dc.date.available | 2023-08-09T13:02:10Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/3083219 | |
dc.description.abstract | Denne antologien inneholder artikler fra 12 bacheloroppgaver skrevet av 14 studenter ved yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag ved OsloMet i løpet av våren 2023.
Det er nå en tradisjon at vi samler studentenes bacheloroppgaver i en antologi for å distribuere den til skoler, opplæringskontor og andre interesserte. Vår hensikt med å videreføre denne tradisjonen er å spre kunnskapen som er opparbeidet gjennom studentens arbeider slik at resultatene ikke «bare blir liggende i en skuff».
Artiklene tar utgangspunkt i varierte tema, disse kan oppsummeres som:
• Yrkesteoretiske tema
• Yrkesdidaktiske vinklinger
• Bærekraft i restaurant- og matfagene | en_US |
dc.language.iso | nob | en_US |
dc.publisher | Oslomet - storbyuniversitetet | en_US |
dc.title | Yrkesfaglærerstudenter presenterer oppdatert forskning - en antologi basert på 12 bacheloroppgaver skrevet av studenter ved yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag ved OsloMet - storbyuniversitetet, 2023 | en_US |
dc.type | Research report | en_US |
dc.type | Student paper, others | en_US |
dc.description.version | publishedVersion | en_US |