Show simple item record

dc.date.accessioned2022-11-14T13:22:48Z
dc.date.available2022-11-14T13:22:48Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3031729
dc.description.abstractFaktaark 4 fra Strenght2Food FORSTERK ved SIFO 2022. I dette faktaarket oppsummerer vi noen tiltak rettet mot produsenter og myndigheter for å stimulere til mer direkte og lokal omsetning av mat. Strenght2Food-prosjektet har hatt som mål å bidra med ny kunnskap om hvordan direkte, kortreist og lokal matdistribusjon bidrar til økt bærekraft. Prosjektet var finansiert av EUs forsknings- og innovasjonsprogram Horisont 2020 og varte fra 2016-2021.en_US
dc.language.isonoben_US
dc.publisherForbruksforskningsinstituttet SIFO, OsloMeten_US
dc.titleStyrke samarbeid for et mer bærekraftig matsystemen_US
dc.typeOthersen_US
dc.source.pagenumber2en_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record