dc.date.accessioned | 2022-11-14T13:16:46Z | |
dc.date.available | 2022-11-14T13:16:46Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/3031727 | |
dc.description.abstract | Faktaark 3 fra Strenght2Food FORSTERK ved SIFO 2022.
Hvor bærekraftig er kortreist, lokal mat? Dette faktaarket sammenfatter en rekke analyser fra Strength2Food-prosjektet knyttet til økonomisk, sosial og miljømessig bærekraft ved direkte salg av mat.
Strenght2Food-prosjektet har hatt som mål å bidra med ny kunnskap om hvordan direkte, kortreist og lokal matdistribusjon bidrar til økt bærekraft.
Prosjektet var finansiert av EUs forsknings- og innovasjonsprogram Horisont 2020 og varte fra 2016-2021. | en_US |
dc.language.iso | nob | en_US |
dc.publisher | Forbruksforskningsinstituttet SIFO, OsloMet | en_US |
dc.title | Styrket bærekraft gjennom kortreist, lokal mat | en_US |
dc.type | Others | en_US |
dc.source.pagenumber | 2 | en_US |