dc.contributor.author | Spetalen, Halvor | |
dc.date.accessioned | 2022-01-07T08:55:18Z | |
dc.date.available | 2022-01-07T08:55:18Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/2836447 | |
dc.description.abstract | I begynnelsen av desember 2021 ble alumniundersøkelsen repetert for å oppdatere oversikten over hva studentene fra yrkesfaglærerutdanningen (YFL) i restaurant- og matfag (RM) arbeider med etter at utdanningen er gjennomført våren 2021.
Resultatene fra undersøkelsen skal tjene flere formål;
• Gi informasjon som kan benyttes i informasjonsmateriell om YFL RM-utdanningen
• Gi kunnskap som gjør at universitetet kan besvare spørsmål fra studenter og potensielle studenter om jobbmuligheter etter endt studium.
• Gi mulighet til å etablere en form for studentnettverk der alle studentene som ønsker det får tilsendt en oversikt over hva andre studentene jobber med og hvor de jobber.
• Gi kunnskap om hvor relevant studentene opplever innhold og læringsaktiviteter i yrkesfaglærerutdanningen i forhold til jobben de har etter at utdanningen er fullført.
• Få innspill til temaer og innhold i utdanningen etter at studentene har kommet i jobb | en_US |
dc.language.iso | nob | en_US |
dc.publisher | OsloMet - Storbyuniversitetet | en_US |
dc.subject | Alumni | en_US |
dc.subject | Avgangsstudenter | en_US |
dc.subject | Yrkesfaglærere | en_US |
dc.subject | Yrkesfaglærerutdanninger | en_US |
dc.subject | Arbeidsliv | en_US |
dc.subject | Restaurant- og matfag | |
dc.title | Yrkesdeltakelse og arbeidsoppgaver - Rapport om hva tidligere studenter ved yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag arbeider med etter studiene, avgangskullet 2021 | en_US |
dc.type | Research report | en_US |
dc.description.version | publishedVersion | en_US |
dc.source.pagenumber | 1-8 | en_US |
dc.subject.nsi | VDP::Samfunnsvitenskap: 200::Demografi: 300 | en_US |