Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorSpetalen, Halvor
dc.date.accessioned2022-01-07T08:55:18Z
dc.date.available2022-01-07T08:55:18Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2836447
dc.description.abstractI begynnelsen av desember 2021 ble alumniundersøkelsen repetert for å oppdatere oversikten over hva studentene fra yrkesfaglærerutdanningen (YFL) i restaurant- og matfag (RM) arbeider med etter at utdanningen er gjennomført våren 2021. Resultatene fra undersøkelsen skal tjene flere formål; • Gi informasjon som kan benyttes i informasjonsmateriell om YFL RM-utdanningen • Gi kunnskap som gjør at universitetet kan besvare spørsmål fra studenter og potensielle studenter om jobbmuligheter etter endt studium. • Gi mulighet til å etablere en form for studentnettverk der alle studentene som ønsker det får tilsendt en oversikt over hva andre studentene jobber med og hvor de jobber. • Gi kunnskap om hvor relevant studentene opplever innhold og læringsaktiviteter i yrkesfaglærerutdanningen i forhold til jobben de har etter at utdanningen er fullført. • Få innspill til temaer og innhold i utdanningen etter at studentene har kommet i jobben_US
dc.language.isonoben_US
dc.publisherOsloMet - Storbyuniversiteteten_US
dc.subjectAlumnien_US
dc.subjectAvgangsstudenteren_US
dc.subjectYrkesfaglærereen_US
dc.subjectYrkesfaglærerutdanningeren_US
dc.subjectArbeidsliven_US
dc.subjectRestaurant- og matfag
dc.titleYrkesdeltakelse og arbeidsoppgaver - Rapport om hva tidligere studenter ved yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag arbeider med etter studiene, avgangskullet 2021en_US
dc.typeResearch reporten_US
dc.description.versionpublishedVersionen_US
dc.source.pagenumber1-8en_US
dc.subject.nsiVDP::Samfunnsvitenskap: 200::Demografi: 300en_US


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel