dc.contributor.author | Spetalen, Halvor | |
dc.date.accessioned | 2021-05-10T12:27:01Z | |
dc.date.available | 2021-05-10T12:27:01Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/2754692 | |
dc.description.abstract | I dette relativt uformelle arbeidsdokumentet har jeg latt meg inspirere av eksamensbesvarelser fra studentene i yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag ved OsloMet.
Våren 2021 fikk studentene en caseoppgave der de skulle skrive om ulike sider av det å bruke kriterier for måloppnåelse i underveis- og sluttvurdering. Basert på deres besvarelser har jeg redigert dette arbeidsdokumentet som jeg håper kan være til nytte i arbeidet med å utvikle kriterier for måloppnåelse etter Fagfornyelsen.
Arbeidsdokumentet starter med en redegjørelse for betydningen av å lage kriterier for måloppnåelse, neste del handler om prinsipper for kriterier og den siste delen viser eksempler på konkrete kriterier basert på mål fra Vg1 og V2 læreplanene i utdanningsprogrammet restaurant- og matfag. | en_US |
dc.language.iso | nob | en_US |
dc.publisher | OsloMet – storbyuniversitetet | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no | * |
dc.title | Kriterier for måloppnåelse i yrkesopplæringen - Prinsipper og konkrete eksempler fra utdanningsprogrammet restaurant- og matfag | en_US |
dc.type | Working paper | en_US |