Show simple item record

dc.contributor.authorSpetalen, Halvor
dc.date.accessioned2021-05-10T12:27:01Z
dc.date.available2021-05-10T12:27:01Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2754692
dc.description.abstractI dette relativt uformelle arbeidsdokumentet har jeg latt meg inspirere av eksamensbesvarelser fra studentene i yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag ved OsloMet. Våren 2021 fikk studentene en caseoppgave der de skulle skrive om ulike sider av det å bruke kriterier for måloppnåelse i underveis- og sluttvurdering. Basert på deres besvarelser har jeg redigert dette arbeidsdokumentet som jeg håper kan være til nytte i arbeidet med å utvikle kriterier for måloppnåelse etter Fagfornyelsen. Arbeidsdokumentet starter med en redegjørelse for betydningen av å lage kriterier for måloppnåelse, neste del handler om prinsipper for kriterier og den siste delen viser eksempler på konkrete kriterier basert på mål fra Vg1 og V2 læreplanene i utdanningsprogrammet restaurant- og matfag.en_US
dc.language.isonoben_US
dc.publisherOsloMet – storbyuniversiteteten_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleKriterier for måloppnåelse i yrkesopplæringen - Prinsipper og konkrete eksempler fra utdanningsprogrammet restaurant- og matfagen_US
dc.typeWorking paperen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal