• 10 år - endring og stabilitet i forbruk og holdninger til kjøtt 

      Lavik, Randi (Oppdragsrapport 2-2008, Report, 2008)
      Landsrepresentative undersøkelser om kjøttforbruk og holdninger til kjøtt ble gjennomført i 1997, 2000, 2001, 2004 og 2007. Forbruksfrekvens av kjøtt er stadig økende, spesielt gjelder dette kylling. Spesielt kostholdsdebatter ...
    • A secret success? 

      Heidenstrøm, Nina (Report, 2010)
      Elektrisitetsforbruket i norske husholdninger har stagnert og til og med sunket siden 1990. I prosjektet ønsker vi å definere hvilke faktorer som kan forklare en slik uforutsett utvikling. Dette notatet forsøker å validere ...
    • Air to air heat pumps in Norwegian households 

      Strandbakken, Pål; Heidenstrøm, Nina (Prosjektnotat 19-2012, Notat, 2012)
      I det følgende notatet svarer vi på noen innledende spørsmål om teknologi, markedsføring og utbredelse av varmepumper, og gir en grundig redegjørelse av praksisteori som det grunnleggende teoretiske rammeverket i dette ...
    • Alminneliggjøring av reiseformidleres nettjenester 

      Borch, Anita (Opdragsrapport 1-2000, Report, 2000)
      Økt økonomisk velferd, mer ferie og fritid, samt økt forbruk av reise- og opplevelsesorienterte tjenester gir reiselivsformidlere håp for framtiden. Samtidig setter mer individuelle forbrukerpreferanser, økt konkurranse ...