• norsk
    • English
  • English 
    • norsk
    • English
  • Login
View Item 
  •   Home
  • Forbruksforskningsinstituttet (SIFO)
  • SIFO Rapport
  • View Item
  •   Home
  • Forbruksforskningsinstituttet (SIFO)
  • SIFO Rapport
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

10 år - endring og stabilitet i forbruk og holdninger til kjøtt

Lavik, Randi
Report
Thumbnail
View/Open
file73957_oppdragsrapport_2008-2-web.pdf (4.123Mb)
URI
https://hdl.handle.net/20.500.12199/5233
Date
2008
Metadata
Show full item record
Collections
  • SIFO Rapport [321]
Abstract
Landsrepresentative undersøkelser om kjøttforbruk og holdninger til kjøtt ble gjennomført i 1997, 2000, 2001, 2004 og 2007. Forbruksfrekvens av kjøtt er stadig økende, spesielt gjelder dette kylling. Spesielt kostholdsdebatter har betydning for endring av forbrukernes matvaner, men også til en viss grad miljødebatter. Tilliten til kjøtt er høy, men i perioder med kriser går tilliten ned. Dette gjaldt både i 2001 under dyrehelsekrisen i Europa, og i 2006 under E. coli-krisen i Norge. I 2007 var tilliten nesten tilbake på 2004-nivået, som var det året tilliten var på sitt høyeste. Kjøtt har for øvrig en sterk posisjon i det norske kostholdet. Tilknyttede prosjekter Spørreundersøkelse om kjøtt
Series
Oppdragsrapport 2-2008

Contact Us | Send Feedback

Privacy policy
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Service from  Unit
 

 

Browse

ArchiveCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsDocument TypesJournalsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsDocument TypesJournals

My Account

Login

Statistics

View Usage Statistics

Contact Us | Send Feedback

Privacy policy
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Service from  Unit