dc.contributor.author | Breen, Anne | |
dc.date.accessioned | 2013-10-22T08:43:33Z | |
dc.date.available | 2013-10-22T08:43:33Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10642/1660 | |
dc.description | Master i yrkespedagogikk | en_US |
dc.description.abstract | Vg2 Kokk – og servitørfag har en rekke utfordringen knyttet til lav søkning, frafall, store forskjeller i sosiale og faglige forutsetninger, og for mange av elevene som ikke ønsker å utdanne seg videre innenfor fagene. Dette skaper store utfordringer i arbeids – og læringsmiljøet for elevene. Problemstillingen for dette Forsknings – og utviklingsarbeidet har vært ”Hvordan kan lærerne på Vg2 kokk – og servitørfag arbeide mer systematisk med elevenes arbeids- og læringsmiljø”? Gjennom skoleåret 2011/12 har deler av lærergruppa på Vg2 gjennomført et pedagogisk utviklingsarbeid hvor vi har arbeidet konkret med elever som hadde store utfordringer i arbeids – og læringsmiljøet, ved hjelp av en pedagogisk analysemodell. Analyse av intervjuer med elever og lærere om utfordringer i arbeids – og læringsmiljøet, viser tydelig at det er behov for større grad av differensiering. Gjennom utviklingsprosjektet opplevde lærerne at de fikk mer innsikt i den enkelte elevs situasjon, og med dette kunne tilrettelegge for bedre differensiering for å øke elevenes læring og utvikling | en_US |
dc.language.iso | nob | en_US |
dc.publisher | Høgskolen i Oslo og Akershus | en_US |
dc.relation.ispartofseries | MAYP;2013 | |
dc.subject | VDP::Samfunnsvitenskap: 200::Pedagogiske fag: 280 | en_US |
dc.subject | Kokk- og servitørfag | en_US |
dc.subject | Yrkespedagogikk | en_US |
dc.subject | Læringsmiljø | en_US |
dc.subject | Frafall | en_US |
dc.subject | Pedagogisk utviklingsarbeid | en_US |
dc.title | Arbeids – og læringsmiljøet på Vg2 Kokk – og servitørfag | en_US |
dc.type | Master thesis | en_US |