Show simple item record

dc.contributor.authorBreen, Anne
dc.date.accessioned2013-10-22T08:43:33Z
dc.date.available2013-10-22T08:43:33Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10642/1660
dc.descriptionMaster i yrkespedagogikken_US
dc.description.abstractVg2 Kokk – og servitørfag har en rekke utfordringen knyttet til lav søkning, frafall, store forskjeller i sosiale og faglige forutsetninger, og for mange av elevene som ikke ønsker å utdanne seg videre innenfor fagene. Dette skaper store utfordringer i arbeids – og læringsmiljøet for elevene. Problemstillingen for dette Forsknings – og utviklingsarbeidet har vært ”Hvordan kan lærerne på Vg2 kokk – og servitørfag arbeide mer systematisk med elevenes arbeids- og læringsmiljø”? Gjennom skoleåret 2011/12 har deler av lærergruppa på Vg2 gjennomført et pedagogisk utviklingsarbeid hvor vi har arbeidet konkret med elever som hadde store utfordringer i arbeids – og læringsmiljøet, ved hjelp av en pedagogisk analysemodell. Analyse av intervjuer med elever og lærere om utfordringer i arbeids – og læringsmiljøet, viser tydelig at det er behov for større grad av differensiering. Gjennom utviklingsprosjektet opplevde lærerne at de fikk mer innsikt i den enkelte elevs situasjon, og med dette kunne tilrettelegge for bedre differensiering for å øke elevenes læring og utviklingen_US
dc.language.isonoben_US
dc.publisherHøgskolen i Oslo og Akershusen_US
dc.relation.ispartofseriesMAYP;2013
dc.subjectVDP::Samfunnsvitenskap: 200::Pedagogiske fag: 280en_US
dc.subjectKokk- og servitørfagen_US
dc.subjectYrkespedagogikken_US
dc.subjectLæringsmiljøen_US
dc.subjectFrafallen_US
dc.subjectPedagogisk utviklingsarbeiden_US
dc.titleArbeids – og læringsmiljøet på Vg2 Kokk – og servitørfagen_US
dc.typeMaster thesisen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record