Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorBugge, Annechen Bahr
dc.contributor.authorDøving, Runar
dc.date.accessioned2017-02-09T10:31:34Z
dc.date.accessioned2020-08-27T21:02:44Z
dc.date.accessioned2021-04-29T12:43:24Z
dc.date.available2017-02-09T10:31:34Z
dc.date.available2020-08-27T21:02:44Z
dc.date.available2021-04-29T12:43:24Z
dc.date.issued2000
dc.identifier.issn0801-521 X
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12199/936
dc.description.abstractDette er en studie om det norske måltidsmønsteret. Hensikten med prosjektet var å øke kunnskapen om hvilken rolle og verdi måltidet har i den moderne hverdagen. Studien har vært delt i to overordnede problemområder. På den ene siden ble det sett på hvordan måltidsmønsteret utformes og gjennomføres, og på den annen side ble det sett på den mening og betydning måltidet tillegges. Det har blitt benyttet både kvalitative og kvantitative materialer.
dc.description.sponsorshipOpplysningskontorene i landbruketlanguage
dc.publisherForbruksforskningsinstituttet SIFO
dc.relation.ispartofseriesSIFO-report;2-2000
dc.subjectMåltidsvaner
dc.subjectOppløsningstendenser
dc.subjectMåltider
dc.subjectRegler og konvensjoner
dc.subjectPedagogikk
dc.subjectTradisjoner
dc.subjectKjønn
dc.subjectAlder
dc.subjectSosial klasse
dc.subjectHøytider
dc.subjectRituelle rammer
dc.titleDet norske måltidsmønsteret - ideal og praksis
dc.typeResearch report


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel