Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorBugge, Annechen Bahr
dc.date.accessioned2020-08-17T13:03:59Z
dc.date.accessioned2021-04-29T12:55:49Z
dc.date.available2020-08-17T13:03:59Z
dc.date.available2021-04-29T12:55:49Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12199/5949
dc.description.abstractProsjektnotat nr.1-2015no_NB
dc.relation.ispartofseriesProsjektnotat 1-2015
dc.subjectSIFO, PublikasjonSIFO, RapporterSIFO
dc.titleHealthMeal. Hvordan nå de ernæringsmessige målsetningene om økt forbruk av fisk og grønnsaker?no_NB
dc.typeNotat
fagarkivet.author.linkhttps://www.oslomet.no/om/ansatt/annech/


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel