HealthMeal. Hvordan nå de ernæringsmessige målsetningene om økt forbruk av fisk og grønnsaker?
dc.contributor.author | Bugge, Annechen Bahr | |
dc.date.accessioned | 2020-08-17T13:03:59Z | |
dc.date.accessioned | 2021-04-29T12:55:49Z | |
dc.date.available | 2020-08-17T13:03:59Z | |
dc.date.available | 2021-04-29T12:55:49Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12199/5949 | |
dc.description.abstract | Prosjektnotat nr.1-2015 | no_NB |
dc.relation.ispartofseries | Prosjektnotat 1-2015 | |
dc.subject | SIFO, PublikasjonSIFO, RapporterSIFO | |
dc.title | HealthMeal. Hvordan nå de ernæringsmessige målsetningene om økt forbruk av fisk og grønnsaker? | no_NB |
dc.type | Notat | |
fagarkivet.author.link | https://www.oslomet.no/om/ansatt/annech/ |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
SIFO Notat [171]