Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorGuzman, Maria A.
dc.contributor.authorKjærnes, Unni
dc.date.accessioned2020-06-21T15:29:24Z
dc.date.accessioned2021-04-29T12:43:41Z
dc.date.available2020-06-21T15:29:24Z
dc.date.available2021-04-29T12:43:41Z
dc.date.issued1998
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12199/5392
dc.description.abstractMålsettingen med dette prosjektet er å oppnå en bedre forståelse av hva som ligger til grunn for forbrukernes holdninger til kjøtt og bruk av kjøtt. Andelen av befolkningen som ikke spiser kjøtt er forsvinnende liten her i landet. Tidligere undersøkelser har imidlertid avdekket at de motiver som kan ligge til grunn for vegetarianisme også gjør seg gjeldende blant betydelige deler av befolkningen for øvrig. Det å spise kjøtt eller å la det være kan være et spørsmål om grader av engasjement, eller om hvor konsekvent man ønsker å være. Totalt sett er imidlertid ikke skeptiske holdninger til kjøtt merkbare i forbruksutviklingen. Kjøtt har fortsatt høy status. Kjøttretter har en sentral posisjon i norsk matkultur. De senere år har kjøtt relativt sett blitt billigere, samtidig som folk flest har fått bedre råd. Dermed har mulighetene til å tilfredsstille ønsker og forventninger om kjøtt blitt vesentlig bedre.no_NB
dc.publisherLysaker, SIFO
dc.relation.ispartofseriesArbeidsrapport 6-1998
dc.subjectSIFO, PublikasjonSIFO, RapporterSIFO
dc.titleMenneske og dyr. En kvalitativ studie av holdninger til kjøttno_NB
dc.typeRapport
fagarkivet.author.linkhttps://www.oslomet.no/om/ansatt/unnikj/


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel