Show simple item record

dc.contributor.authorGuzman, Maria A.
dc.contributor.authorKjærnes, Unni
dc.contributor.authorBjørkum, Ellen
dc.date.accessioned2020-06-21T15:29:08Z
dc.date.accessioned2021-04-29T12:44:22Z
dc.date.available2020-06-21T15:29:08Z
dc.date.available2021-04-29T12:44:22Z
dc.date.issued2000
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12199/5372
dc.description.abstractI denne kvalitative studien tar vi utgangspunkt i en gruppe ungdom som har egen husholdning. Siktemålet er å få en forståelse av ungdoms mat-vaner i overgangen mellom foreldrehjemmet og den første etablering utenfor hjemmet. Vi ønsker å undersøke hvilke matretter de selv sier er vanlige for dem, hva som ligger til grunn for valg av ulike matvarer, hvil-ke oppfatninger de har om mat og matlaging, og hvordan ungdommene kategoriserer ulike typer mat. Vi drøfter videre den plassen kjøtt har i in-formantenes menyer og hvilke holdninger de har til eget kjøttforbruk.no_NB
dc.publisherLysaker, SIFO
dc.relation.ispartofseriesRapport 6-2000
dc.subjectSIFO, PublikasjonSIFO, RapporterSIFO
dc.titleUngdommers måltider. En studie av livssituasjon, mat og kjønnno_NB
dc.typeRapport
fagarkivet.author.linkhttps://www.oslomet.no/om/ansatt/unnikj/


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record