dc.contributor.author | Nyberg, Anders | |
dc.contributor.author | Wandel, Margareta | |
dc.contributor.author | Torjusen, Hanne | |
dc.date.accessioned | 2020-06-21T15:28:56Z | |
dc.date.accessioned | 2021-04-29T12:43:42Z | |
dc.date.available | 2020-06-21T15:28:56Z | |
dc.date.available | 2021-04-29T12:43:42Z | |
dc.date.issued | 1999 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12199/5361 | |
dc.description.abstract | Forbrukerne har rett til å føle seg trygge på at maten de spiser ikke utgjør en fare for liv og helse. For forbrukerne er det derfor viktig å få informasjon slik at man kan gjøre velbegrunnede valg. | no_NB |
dc.publisher | Lysaker, SIFO | |
dc.relation.ispartofseries | Rapport 5-1999 | |
dc.subject | SIFO, PublikasjonSIFO, RapporterSIFO | |
dc.title | Økologisk produsert mat: Forbrukernes vurderinger og bruksmønster | no_NB |
dc.type | Report | |
fagarkivet.author.link | https://www.oslomet.no/om/ansatt/hantor/ | |