Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorNyberg, Anders
dc.contributor.authorWandel, Margareta
dc.contributor.authorTorjusen, Hanne
dc.date.accessioned2020-06-21T15:28:56Z
dc.date.accessioned2021-04-29T12:43:42Z
dc.date.available2020-06-21T15:28:56Z
dc.date.available2021-04-29T12:43:42Z
dc.date.issued1999
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12199/5361
dc.description.abstractForbrukerne har rett til å føle seg trygge på at maten de spiser ikke utgjør en fare for liv og helse. For forbrukerne er det derfor viktig å få informasjon slik at man kan gjøre velbegrunnede valg.no_NB
dc.publisherLysaker, SIFO
dc.relation.ispartofseriesRapport 5-1999
dc.subjectSIFO, PublikasjonSIFO, RapporterSIFO
dc.titleØkologisk produsert mat: Forbrukernes vurderinger og bruksmønsterno_NB
dc.typeReport
fagarkivet.author.linkhttps://www.oslomet.no/om/ansatt/hantor/


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel