Show simple item record

dc.contributor.authorFagerli, Rønnaug
dc.date.accessioned2020-06-21T15:28:10Z
dc.date.accessioned2021-04-29T12:43:12Z
dc.date.available2020-06-21T15:28:10Z
dc.date.available2021-04-29T12:43:12Z
dc.date.issued1999
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12199/5328
dc.description.abstractSlik begrepet matvaner brukes i denne rapporten omfatter det for det første forbruk og brukshyppighet av ulike matvarer og retter som kan relateres til middagsmåltidet, men også hvordan matvarer kombineres til varme retter og måltider (måltidsformat), hvilke måltider man spiser og hvor man spiser dem (spisemønster), samt de tanker man har om maten (holdninger). Spenningsforholdet mellom det tradisjonelle og det moderne har vært en av tre ulike innfallsvinkler for å få tak i endringsperspektiver ved matvanene.no_NB
dc.publisherLysaker, SIFO
dc.relation.ispartofseriesRapport 1-1999
dc.subjectSIFO, PublikasjonSIFO, RapporterSIFO
dc.titleEndringer i nordmenns matvaner på 80- og 90-tallet.no_NB
dc.typeRapport


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record