Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorLavik, Randi
dc.contributor.authorBorch, Anita
dc.contributor.authorBorgen, Svein Ole
dc.contributor.authorKjærnes, Unni
dc.date.accessioned2020-06-21T15:27:01Z
dc.date.accessioned2021-04-29T12:45:59Z
dc.date.available2020-06-21T15:27:01Z
dc.date.available2021-04-29T12:45:59Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12199/5249
dc.description.abstractRapporten drøfter karakteristiske trekk ved den norske forsyningsmåten for kjøtt. Drøftingen bygger på kjent kunnskap om tilbudssiden, reguleringsformer og etterspørselssesiden, og knytter dette sammen til et overgripende perspektiv på kjøttsektoren. Et sentralt poeng er at denne sektoren i dag fortsatt kjennetegnes av høy stabilitet. Forbrukernes høye tillit til ”det norske” understøtter stabiliteten i det norske kjøttmarkedet. Viktig forutsetninger for denne stabiliteten er imidlertid under endring. Dette betyr at det er vanskelig å fastslå hvorvidt norsk opphav vil kunne fungere som et effektivt mentalt handelshinder i en situasjon der norsk kjøttsektor blir eksponert for mer åpen konkurranse. Tilknyttede prosjekter Tillit til kjøttno_NB
dc.publisherOslo, SIFO
dc.relation.ispartofseriesOppdragsrapport 14-2010
dc.subjectSIFO, PublikasjonSIFO, RapporterSIFO
dc.titleTillit til kjøttno_NB
dc.typeReport
fagarkivet.author.linkhttps://www.oslomet.no/om/ansatt/anitab/
fagarkivet.author.linkhttps://www.oslomet.no/om/ansatt/unnikj/


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel