Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Sentraladministrasjonen
Publikasjoner fra Cristin
Vis innførsel
Hjem
Sentraladministrasjonen
Publikasjoner fra Cristin
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Attitudes towards and experiences with sourdough and baker’s yeast bread amongst participants in a randomised controlled trial: A qualitative study
Garnweidner-Holme, Lisa
;
Hallquist, Marit
;
Nakken Watters, Solveig Ivara
;
Gjøvik, Mia
;
Pihl Fredriksen, Marius
;
Jonassen, Stephanie
;
Ravnanger, Ina
;
Henriksen, Christine
;
Myhrstad, Mari
;
Telle-Hansen, Vibeke
Peer reviewed, Journal article
Published version
Åpne
FNR-66-8839.pdf (496.6Kb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/3050902
Utgivelsesdato
2022
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
HV - Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid
[1386]
Publikasjoner fra Cristin
[3196]
Originalversjon
10.29219/fnr.v66.8839
Utgiver
Swedish Nutrition Foundation
Tidsskrift
Food & Nutrition Research
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Navngivelse 4.0 Internasjonal
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk