Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorBauch, Charlotte
dc.contributor.authorTorheim, Liv Elin
dc.contributor.authorAlmendingen, Kari
dc.contributor.authorMolin, Marianne
dc.contributor.authorTerragni, Laura
dc.date.accessioned2023-02-10T10:09:56Z
dc.date.available2023-02-10T10:09:56Z
dc.date.created2023-02-09T12:58:41Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.citationInternational Journal of Environmental Research and Public Health (IJERPH). 2023, 20 (3), 2694-?.en_US
dc.identifier.issn1661-7827
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3049976
dc.language.isoengen_US
dc.rightsNavngivelse 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.no*
dc.titleFood habits and forms of food insecurity among international university students in Oslo: A qualitative studyen_US
dc.typePeer revieweden_US
dc.typeJournal articleen_US
dc.description.versionpublishedVersionen_US
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal
cristin.qualitycode1
dc.identifier.doihttps://doi.org/10.3390/ijerph20032694
dc.identifier.cristin2124528
dc.source.journalInternational Journal of Environmental Research and Public Health (IJERPH)en_US
dc.source.volume20en_US
dc.source.issue3en_US
dc.source.pagenumber2694-?en_US


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Navngivelse 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Navngivelse 4.0 Internasjonal