Vis enkel innførsel

dc.date.accessioned2022-11-14T13:07:29Z
dc.date.available2022-11-14T13:07:29Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3031724
dc.description.abstractFaktaark 2 fra Strenght2Food FORSTERK ved SIFO 2022. Dette faktaarket sammenfatter en kvalitativ studie om kvalitetsmerking i daglige matpraksiser. Strenght2Food-prosjektet har hatt som mål å bidra med ny kunnskap om hvordan direkte, kortreist og lokal matdistribusjon bidrar til økt bærekraft. Prosjektet var finansiert av EUs forsknings- og innovasjonsprogram Horisont 2020 og varte fra 2016-2021.en_US
dc.language.isonoben_US
dc.publisherForbruksforskningsinstituttet SIFO, OsloMeten_US
dc.titleMatmerker og forbrukernes matvalgen_US
dc.typeOthersen_US
dc.source.pagenumber4en_US


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel