Matmerker og forbrukernes matvalg
dc.date.accessioned | 2022-11-14T13:07:29Z | |
dc.date.available | 2022-11-14T13:07:29Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/3031724 | |
dc.description.abstract | Faktaark 2 fra Strenght2Food FORSTERK ved SIFO 2022. Dette faktaarket sammenfatter en kvalitativ studie om kvalitetsmerking i daglige matpraksiser. Strenght2Food-prosjektet har hatt som mål å bidra med ny kunnskap om hvordan direkte, kortreist og lokal matdistribusjon bidrar til økt bærekraft. Prosjektet var finansiert av EUs forsknings- og innovasjonsprogram Horisont 2020 og varte fra 2016-2021. | en_US |
dc.language.iso | nob | en_US |
dc.publisher | Forbruksforskningsinstituttet SIFO, OsloMet | en_US |
dc.title | Matmerker og forbrukernes matvalg | en_US |
dc.type | Others | en_US |
dc.source.pagenumber | 4 | en_US |