Blar i SIFO Notat på forfatter "Bugge, Annechen Bahr"
-
Cooking as identity work
Bugge, Annechen Bahr (Project Note;6-2003, Conference object, 2003)What kind of activity is cooking? In the Norwegian food discourse the domestic cook is described as a scientist, an artist, an expert, a perfectionist, a patriot, a protector of nature, a politician, a gourmet, a good ... -
Er vi overforsikret? Forbrukernes bruk og oppfatninger av forskjellige forsikringsprodukter
Bugge, Annechen Bahr (Prosjektnotat 9-2016, Working paper, 2016)På oppdrag fra Barne- og likestillingsdepartementet har Forbruksforskningsinstituttet SIFO kartlagt forbrukernes bruk og oppfatninger av utvalgte forsikringsprodukter. På oppdrag fra Barne- og likestillingsdepartementet ... -
Forbrukstrender 201 5 SIFO -survey : Lokale klær og mat, uformelt matmarked, miljøholdninger, økologisk mat, kjøp av tjenester til hjemmet, designvesker til barn, mobil/digital betaling, taximarkedet
Bugge, Annechen Bahr (Prosjektnotat 5-2015, Report, 2015)Prosjektnotat nr. 5-2015 -
HealthMeal. Hvordan nå de ernæringsmessige målsetningene om økt forbruk av fisk og grønnsaker?
Bugge, Annechen Bahr (Prosjektnotat 1-2015, Notat, 2015)Prosjektnotat nr.1-2015 -
Kommersialisering og oppvekst
Bugge, Annechen Bahr; Kjørstad, Ingrid; Storm-Mathisen, Ardis (Report, 2015)Nummer: Prosjektnotat nr. 10-2015 Tilknyttede prosjekter Kommersialisering av barn og unge