Blar i HV - Master i Samfunnsernæring på emneord "Matvarer"
Viser treff 1-3 av 3
-
The application of a new classification of food based on degree and purpose of processing: a quantitative study of Norwegian food sales from a representative sample of retail stores
(MAEH;2014, Master thesis, 2014)Background and aim: Although generally recognized that increased consumption of processed foods is contributing to the obesity epidemic, industrial processing is generally underestimated or overlooked in frameworks for ... -
Hva karakteriser kunder som ofte handler økologiske matvarer i NorgesGruppens butikker?
(MAEH;2016, Master thesis, 2016)Teori: Etterspørselen og forbruket av økologiske matvarer i Norge er under stadig vekst. Likevel er man pr. i dag langt under Stortingets målsetning om å nå målet som er 15 % økologisk produksjon og markedsandel innen 2020. ... -
Menns kunnskap om og holdninger til nøkkelhullsmerkede matvarer
(MAEH;2015, Master thesis, 2015)Bakgrunn Nøkkelhullsmerking er et matvaremerke som skal gjøre det enklere for forbrukeren å gjøre sunnere matvarevalg. I Norge har det ikke blitt gjort vitenskapelig studie på hva som påvirker forbrukerens valg av ...