Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorMyhre, Karin Gjøringbø
dc.date.accessioned2013-01-23T16:03:19Z
dc.date.available2013-01-23T16:03:19Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10642/1329
dc.descriptionMaster i yrkespedagogikken_US
dc.description.abstractRapporten omhandler læring av begreper og hvordan lærer kan legge til rette for slik læring i kost- og ernæringsfaget. Det rapporteres fra mindre undersøkelser for å gi elever erfaring i bruk av tankekart og læringsstrategier. Videre tar rapporten om problemer elever kan ha med å utvikle begreper, om det skyldes manglende matlagingserfaringer? Resultater etter intervju av syv lærere viser at de erfarer lignende problemer knyttet til begrepslæring. De fokuserer ikke i særlig grad på læreboka. De viser til sin tilpassing i opplæringen med økt fokus og tilrettelegging blant annet med symboler som letter bruk av komfyr. De vanskelige begrepene respondentene erfarte at elever kunne ha problemer med å tilegne seg stemte med intervjuers. Det ble utviklet en skisse over disse med tanke på et samarbeid i begrepslæringen på disse ulike skoleneen_US
dc.language.isonoben_US
dc.publisherHøgskolen i Oslo og Akershusen_US
dc.relation.ispartofseriesMAYP;2012
dc.subjectVDP::Samfunnsvitenskap: 200::Pedagogiske fag: 280en_US
dc.subjectYrkespedagogikken_US
dc.subjectBegrepslæringen_US
dc.subjectKost- og ernæringsfagen_US
dc.subjectLæringsstrategieren_US
dc.titleLæring av fagbegrepen_US
dc.typeMaster thesisen_US


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel