Browsing ODA Open Digital Archive by Author "Hallquist, Marit"
Now showing items 1-2 of 2
-
Attitudes towards and experiences with sourdough and baker’s yeast bread amongst participants in a randomised controlled trial: A qualitative study
Garnweidner-Holme, Lisa; Hallquist, Marit; Nakken Watters, Solveig Ivara; Gjøvik, Mia; Pihl Fredriksen, Marius; Jonassen, Stephanie; Ravnanger, Ina; Henriksen, Christine; Myhrstad, Mari; Telle-Hansen, Vibeke (Peer reviewed; Journal article, 2022) -
Holdninger til og erfaringer med gjær- og surdeigsbrød blant deltagere i en kostintervensjonsstudie: En kvalitativ studie
Hallquist, Marit (MAEH;2021, Master thesis, 2021)Bakgrunn Utviklingen av ikke smittsomme sykdommer er økende på verdensbasis. Kostholdet har stor betydning for utvikling av blant annet hjerte- og karsykdommer og type 2 diabetes. Norske helsemyndigheter har ansvar for å ...