Browsing Forbruksforskningsinstituttet (SIFO) by Subject "Helse"
Now showing items 1-3 of 3
-
Mat og måltider for aktive eldre - en studie av aktive eldres preferanser, prioriteringer og praksiser
(SIFO-report;11-2013, Research report, 2013-09)Aktive eldre er opptatt av mat og måltider og helse. Matvanene forandrer seg over tid ettersom barna flytter ut, de får en diagnose relatert til kostholdet eller de blir alene. Ved diagnoser som hjerte- karsykdom eller ... -
Spis deg sunn, slank, sterk, skjønn, smart og sexy - finnes en diett for alt?
(SIFO-report;4-2012, Research report, 2012-09)Sammendrag Denne studien er en leveranse på prosjektet HealthMeal. Possibilities and barriers for increased consumption of fish and vegetables in meals at home and outside home. En viktig målsetting i prosjektet er å ... -
Ungdoms skolematvaner. Refleksjon, reaksjon eller interaksjon?
(SIFO-report;6-2007, Research report, 2007)Denne studien av ungdoms skolematvaner er en del av forskningsprosjektet YoungFood. Prosjektet er finansiert av Norges forskningsråds folkehelseprogram. Voksne fremstiller gjerne unge mennesker som matkulturelle opprørere. ...