Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorSpetalen, Halvor
dc.contributor.authorBrevik, Birger
dc.date.accessioned2017-01-27T16:36:08Z
dc.date.accessioned2020-09-02T08:24:43Z
dc.date.accessioned2021-04-29T10:08:00Z
dc.date.available2017-01-27T16:36:08Z
dc.date.available2020-09-02T08:24:43Z
dc.date.available2021-04-29T10:08:00Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12199/923
dc.descriptionYrkesfaglærerutdanning i restaurant- og matfag
dc.description.abstractDenne antologien inneholder 13 bacheloroppgaver skrevet av studentene ved yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag ved Høgskolen i Oslo og Akershus i løpet av vårsemesteret 2015. Dette er første gang studentenes bacheloroppgaver samles i en antologi og distribuert til skoler, opplæringskontor og andre potensielt interesserte. Formålet med denne distribusjonen er å spre den kunnskapen som er opparbeidet gjennom studentenes ulike forskningsprosesser slik at resultatene ikke bare blir «liggende i en skuff».
dc.publisherHøgskolen i Oslo og Akershuslanguage
dc.subjectYrkesfaglanguage
dc.subjectYrkesfaglærerutdanninglanguage
dc.subjectRestaurant- og matfaglanguage
dc.titleForskende yrkesfaglærerstudenter - en antologi basert på 13 bacheloroppgaver skrevet av yrkesfaglærerstudenter i restaurant- og matfag ved Høgskolen i Oslo og Akershuslanguage
dc.typeBook


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel