Reduksjon i merverdiavgift på mat og alkoholfri drikke 1. januar 2005 – hva ble effekten?
dc.contributor.author | Lavik, Randi | |
dc.date.accessioned | 2020-08-17T13:04:21Z | |
dc.date.accessioned | 2021-04-29T12:54:48Z | |
dc.date.available | 2020-08-17T13:04:21Z | |
dc.date.available | 2021-04-29T12:54:48Z | |
dc.date.issued | 2005 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12199/6011 | |
dc.description.abstract | Første januar 2005 ble merverdiavgiften på mat redusert fra 12 prosent til 11 prosent. Sammenlignet med desember 2004 med januar 2005, gikk imidlertid matvareprisene opp med 0,1 prosent (fra desember 2003 til januar 2004 gikk matvareprisene opp med 0,2 prosent). Fra desember 2004 til februar 2005, gikk matprisene opp med 1,1 prosent (fra januar til februar 2005 gikk matprisene opp med en prosent). Kjøtt som gikk ned fra desember 2004 til januar 2005 med 0,9 prosent (tilsvarende reduksjonen i merverdiavgift), gikk opp igjen fra januar til februar 2005 med hele 1,1 prosent. Tilknyttede prosjekter Pris og konkurranse | no_NB |
dc.publisher | Oslo, SIFO | |
dc.relation.ispartofseries | Prosjektnotat 2-2005 | |
dc.subject | SIFO, PublikasjonSIFO, RapporterSIFO | |
dc.title | Reduksjon i merverdiavgift på mat og alkoholfri drikke 1. januar 2005 – hva ble effekten? | no_NB |
dc.type | Notat |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
SIFO Notat [168]