Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorLavik, Randi
dc.date.accessioned2020-08-17T13:04:21Z
dc.date.accessioned2021-04-29T12:54:48Z
dc.date.available2020-08-17T13:04:21Z
dc.date.available2021-04-29T12:54:48Z
dc.date.issued2005
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12199/6011
dc.description.abstractFørste januar 2005 ble merverdiavgiften på mat redusert fra 12 prosent til 11 prosent. Sammenlignet med desember 2004 med januar 2005, gikk imidlertid matvareprisene opp med 0,1 prosent (fra desember 2003 til januar 2004 gikk matvareprisene opp med 0,2 prosent). Fra desember 2004 til februar 2005, gikk matprisene opp med 1,1 prosent (fra januar til februar 2005 gikk matprisene opp med en prosent). Kjøtt som gikk ned fra desember 2004 til januar 2005 med 0,9 prosent (tilsvarende reduksjonen i merverdiavgift), gikk opp igjen fra januar til februar 2005 med hele 1,1 prosent. Tilknyttede prosjekter Pris og konkurranseno_NB
dc.publisherOslo, SIFO
dc.relation.ispartofseriesProsjektnotat 2-2005
dc.subjectSIFO, PublikasjonSIFO, RapporterSIFO
dc.titleReduksjon i merverdiavgift på mat og alkoholfri drikke 1. januar 2005 – hva ble effekten?no_NB
dc.typeNotat


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel