Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorBjørkum, Ellen
dc.date.accessioned2020-06-09T15:25:03Z
dc.date.accessioned2021-04-29T14:04:47Z
dc.date.available2020-06-09T15:25:03Z
dc.date.available2021-04-29T14:04:47Z
dc.date.issued2001
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12199/3882
dc.description.abstractRapporten retter søkelyset mot utviklingen i kjøttforbruk og i ulike holdninger til kjøtt i Norge i perioden 1997 til 2000, og for noen utvalgte tema fra 2000 til 2001. Hovedformålet er å undersøke endringer fram til 2000. Denne delen av rapporten er en direkte oppfølging av undersøkelsen ”Kjøtt, holdninger og endring”, en kvantitativ studie av nordmenns forbruk og holdninger til kjøtt, gjennomført i 1997 (Lien, Bjørkum og Bye 1998). Rapporten er utført på oppdrag fra Opplys-ningskontoret for kjøtt (OFK) og inngår i OFKs arbeid med å overvåke markedssi-tuasjonen for kjøtt i Norge.no_NB
dc.publisherLysaker, SIFO
dc.relation.ispartofseriesOppdragsrapport 10-2001
dc.subjectSIFO, PublikasjonSIFO, RapporterSIFO
dc.titleKjøtt, holdninger og endringno_NB
dc.typeReport


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel