Show simple item record

dc.contributor.authorBerg, Lisbet
dc.date.accessioned2020-06-09T15:24:44Z
dc.date.accessioned2021-04-29T13:50:58Z
dc.date.available2020-06-09T15:24:44Z
dc.date.available2021-04-29T13:50:58Z
dc.date.issued2000
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12199/3865
dc.description.abstractStatens institutt for forbruksforskning (SIFO) har gjennomført en omfattende undersøkelse om tillit til mat i Norge. Et tilfeldig utvalg på 1000 norske forbrukere har i telefonintervjuer svart på spørsmål knyttet til forbrukertillit og matsikkerhet. En del sentrale spørsmål ble også stilt til forbrukere i England og Belgia gjennom Omnibus-undersøkelser i de respektive landene. Undersøkelsene ble gjennomført i siste kvartal 1999. I dette notatet presenteres noen foreløpige funn fra undersøkelsene: Vi sammenligner i hvilken grad forbrukere i Norge, England og Belgia har tillit til maten i hjemland versus utland, om de har tillit til henholdsvis markedsmekanismene og den offentlige næringsmiddelkontrollen, og om de har preferanser knyttet til hvordan maten de kjøper og spiser er produsert.no_NB
dc.publisherLysker, SIFO
dc.relation.ispartofseriesArbeidsnotat 2-2000
dc.subjectSIFO, PublikasjonSIFO, RapporterSIFO
dc.titleNaiv tillit? Forbrukernes tillit til mat i Norge, Belgia og Englandno_NB
dc.typeNotat
fagarkivet.author.linkhttps://www.oslomet.no/om/ansatt/liberg/


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record