dc.contributor.editor | Amilien, Virginie | |
dc.contributor.editor | Lassen, Kjersti | |
dc.contributor.editor | Roos, Gun | |
dc.contributor.editor | Torjusen, Hanne | |
dc.contributor.editor | Vittersø, Gunnar | |
dc.contributor.editor | Kabelvåg tenkegryte, Kabelvåg | |
dc.date.accessioned | 2025-01-10T07:02:10Z | |
dc.date.available | 2025-01-10T07:02:10Z | |
dc.date.created | 2025-01-08T19:45:05Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/3171808 | |
dc.description.abstract | Seminaret «Lofoten som bærekraftig matdestinasjon», organisert av OsloMet og referansegruppen i prosjektet S2Food-forsterk, fant sted en hel dag på Nyvågar hotell i Kabelvåg i september 2023. Dette notatet er en oppsummering av seminaret den dagen, og en oppsummering av prosjektgruppens rundreise i Lofoten med besøk hos produsenter og andre aktører innen lokalmat. | en_US |
dc.language.iso | nob | en_US |
dc.publisher | OsloMet - storbyuniversitetet | en_US |
dc.relation.ispartof | SIFO Prosjektnotat | |
dc.relation.ispartofseries | SIFO Prosjektnotat; | |
dc.title | "Lofoten som bærekraftig matdestinasjon Innblikk fra et seminar og en rundtur" av Kabelvåg tenkegryte | en_US |
dc.type | Research report | en_US |
dc.description.version | publishedVersion | en_US |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original | |
dc.identifier.cristin | 2337884 | |
dc.subject.nsi | VDP::Annen kulturvitenskap: 069 | en_US |
dc.subject.nsi | VDP::Other subjects within cultural studies: 069 | en_US |