Show simple item record

dc.contributor.editorAmilien, Virginie
dc.contributor.editorLassen, Kjersti
dc.contributor.editorRoos, Gun
dc.contributor.editorTorjusen, Hanne
dc.contributor.editorVittersø, Gunnar
dc.contributor.editorKabelvåg tenkegryte, Kabelvåg
dc.date.accessioned2025-01-10T07:02:10Z
dc.date.available2025-01-10T07:02:10Z
dc.date.created2025-01-08T19:45:05Z
dc.date.issued2024
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3171808
dc.description.abstractSeminaret «Lofoten som bærekraftig matdestinasjon», organisert av OsloMet og referansegruppen i prosjektet S2Food-forsterk, fant sted en hel dag på Nyvågar hotell i Kabelvåg i september 2023. Dette notatet er en oppsummering av seminaret den dagen, og en oppsummering av prosjektgruppens rundreise i Lofoten med besøk hos produsenter og andre aktører innen lokalmat.en_US
dc.language.isonoben_US
dc.publisherOsloMet - storbyuniversiteteten_US
dc.relation.ispartofSIFO Prosjektnotat
dc.relation.ispartofseriesSIFO Prosjektnotat;
dc.title"Lofoten som bærekraftig matdestinasjon Innblikk fra et seminar og en rundtur" av Kabelvåg tenkegryteen_US
dc.typeResearch reporten_US
dc.description.versionpublishedVersionen_US
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal
dc.identifier.cristin2337884
dc.subject.nsiVDP::Annen kulturvitenskap: 069en_US
dc.subject.nsiVDP::Other subjects within cultural studies: 069en_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record