Vis enkel innførsel

dc.contributor.editorEben, Bjørn
dc.contributor.editorSpetalen, Halvor
dc.contributor.editorMobråten, Kaia
dc.coverage.spatialNorgeen_US
dc.date.accessioned2021-08-11T10:57:05Z
dc.date.available2021-08-11T10:57:05Z
dc.date.issued2021-08
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2767357
dc.descriptionAntologi inneholdende artikler fra bacheloroppgaver i yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag.en_US
dc.description.abstractDenne antologien inneholder artikler fra 27 bacheloroppgaver skrevet av 28 studenter ved yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag ved OsloMet i løpet av våren 2021. Det er nå en tradisjon at vi samler studentenes bacheloroppgaver i en antologi for å distribuere den til skoler, opplæringskontor og andre interesserte. Vår hensikt med å videreføre denne tradisjonen er å spre kunnskapen som er opparbeidet gjennom studentens forskningsarbeider slik at resultatene ikke «bare blir liggende i en skuff». Artiklene tar utgangspunkt i varierte tema, disse kan oppsummeres som: • Bærekraft, Ungdom og kostvaner, sensorikk og matoverfølsomhet • Lærlingers kompetanse • Motivasjon og mestring, Elevmedvirkning og klasseledelse • Arbeidslivet • Rekruttering • Serviceen_US
dc.language.isonoben_US
dc.publisherOsloMet - Storbyuniversiteteten_US
dc.subjectBærekraften_US
dc.subjectUngdomen_US
dc.subjectKostvaneren_US
dc.subjectSensorikken_US
dc.subjectMatoverfølsomheten_US
dc.subjectLærlingkompetanseen_US
dc.subjectMotivasjonen_US
dc.subjectElevmedvirkningen_US
dc.subjectKlasseledelseen_US
dc.subjectArbeidsliven_US
dc.subjectRekrutteringen_US
dc.subjectServiceen_US
dc.subjectTjenesteren_US
dc.titleYrkesfaglærerstudenter slutter aldri å forske - en antologi basert på 27 bacheloroppgaver skrevet av studenter ved yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag ved OsloMet - storbyuniversitetet, 2021en_US
dc.typeBooken_US


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel