Yrkesfaglærerstudenter slutter aldri å forske - en antologi basert på 27 bacheloroppgaver skrevet av studenter ved yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag ved OsloMet - storbyuniversitetet, 2021
Abstract
Denne antologien inneholder artikler fra 27 bacheloroppgaver skrevet av 28 studenter ved yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag ved OsloMet i løpet av våren 2021. Det er nå en tradisjon at vi samler studentenes bacheloroppgaver i en antologi for å distribuere den til skoler, opplæringskontor og andre interesserte. Vår hensikt med å videreføre denne tradisjonen er å spre kunnskapen som er opparbeidet gjennom studentens forskningsarbeider slik at resultatene ikke «bare blir liggende i en skuff».
Artiklene tar utgangspunkt i varierte tema, disse kan oppsummeres som:
• Bærekraft, Ungdom og kostvaner, sensorikk og matoverfølsomhet
• Lærlingers kompetanse
• Motivasjon og mestring, Elevmedvirkning og klasseledelse
• Arbeidslivet
• Rekruttering
• Service
Description
Antologi inneholdende artikler fra bacheloroppgaver i yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag.