• 8 råd fra 10 unge som bor i kommunale boliger 

      Brattbakk, Ingar (Others, 2023-09)
      Policy brief/brosjyre laget til lanseringen av rapporten Ungdom i kommunale boliger, 28. september 2023. Brosjyren ble trykket i brettet A4-format i et begrenset antall til lanseringen.
    • ABC - et flaggskip 

      Blix, Ellen; Lukasse, Mirjam; Eri, Tine Schauer; Nilsen, Anne Britt Vika; Dalbye, Rebecka; Bernitz, Stine; Vedeler, Carina; Kaasen, Anne (Others, 2019)
      ABC er et flaggskip i norsk fødselsomsorg. OUS burde vært stolt av det i stedet for å fjerne svangerskapsomsorgen fra ABC og derved gjøre tilbudet dårligere.
    • Bærekraft og beredskap – to sider av samme sak 

      Braut, Geir Sverre; Melby, Line Kari; Syse, Astri (Others, 2023)
    • Critical physiotherapy: a ten-year retrospective 

      Nicholls, D.A.; Ahlsen, Birgitte; Bjorbækmo, Wenche; Dahl-Michelsen, Tone; Hoppner, Heidi; Rajala, Anna Ilona; Richter, Robert; Hansen, Louise Søgaard; Sudmann, Tobba Therkildsen; Sviland, Randi; Maric, Filip (Others, 2023)
      Critical physiotherapy has been a rapidly expanding field over the last decade and could now justifiably be called a professional sub-discipline. In this paper we define three different but somewhat interconnected critical ...
    • Drivers and barriers for use of assistive technology among children with autism and/or intellectual disabilities: Parents perspective 

      Fuglerud, Kristin Skeide; Sudmann, Tobba; Knarvik, Undine; Pajalic, Zada; Øderud, Tone (Others, 2023)
      The aim of this study was to detect drivers and barriers for use of assistive technology (AT) among children with au- tism spectrum disorder and/or intellectual disabilities. An online workshop with researchers and two ...
    • Innspill til Faglig råd for restaurant- og matfag om fremtidig organisering av yrkesopplæringen i utdanningsprogrammet restaurant- og matfag 

      Spetalen, Halvor (Others, 2016-03)
      Yrkesfaglig utvalg for reiseliv, matproduksjon og primærnæringen leverte i mars 2016 en rapport med anbefalinger knyttet til organisering og innhold i opplæringen til nevnte næringer. Som lærerutdanning vil yrkesfaglære ...
    • Matmerker og forbrukernes matvalg 

      Ukjent forfatter (Others, 2022)
      Faktaark 2 fra Strenght2Food FORSTERK ved SIFO 2022. Dette faktaarket sammenfatter en kvalitativ studie om kvalitetsmerking i daglige matpraksiser. Strenght2Food-prosjektet har hatt som mål å bidra med ny kunnskap om ...
    • Referansebudsjettet 2022 

      Ukjent forfatter (Others, 2022)
      Denne filen gir et sammendrag av referansebudsjettets tall for 2022, og viser et utregnet budsjett for en eksempelfamilie. Du kan også laste ned budsjettet i Excel. Lenker til filene under bildet.
    • Senter for velferd- og arbeidslivsforskning (SVA): Virksomhetsrapport 2021 

      Ukjent forfatter (Others, 2022)
      En oppsummering av SVAs virksomhet gjennom 2021.
    • Senter for velferds- og arbeidslivsforskning (SVA): Virksomhetsrapport 2020 

      Hagen, Kåre (Others, 2021-05)
      En oppsummering av SVAs virksomhet gjennom 2020.
    • Strenght2Food oppsummert 

      Ukjent forfatter (Others, 2022)
      Faktaark 1 fra Strenght2Food FORSTERK ved SIFO 2022. Strenght2Food-prosjektet har hatt som mål å bidra med ny kunnskap om hvordan direkte, kortreist og lokal matdistribusjon bidrar til økt bærekraft. Prosjektet var ...
    • Styrke samarbeid for et mer bærekraftig matsystem 

      Ukjent forfatter (Others, 2022)
      Faktaark 4 fra Strenght2Food FORSTERK ved SIFO 2022. I dette faktaarket oppsummerer vi noen tiltak rettet mot produsenter og myndigheter for å stimulere til mer direkte og lokal omsetning av mat. Strenght2Food-prosjektet ...
    • Styrket bærekraft gjennom kortreist, lokal mat 

      Ukjent forfatter (Others, 2022)
      Faktaark 3 fra Strenght2Food FORSTERK ved SIFO 2022. Hvor bærekraftig er kortreist, lokal mat? Dette faktaarket sammenfatter en rekke analyser fra Strength2Food-prosjektet knyttet til økonomisk, sosial og miljømessig ...