Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorSpetalen, Halvor
dc.date.accessioned2016-09-06T12:15:12Z
dc.date.accessioned2020-09-02T08:24:40Z
dc.date.accessioned2021-04-29T10:08:06Z
dc.date.available2016-09-06T12:15:12Z
dc.date.available2020-09-02T08:24:40Z
dc.date.available2021-04-29T10:08:06Z
dc.date.issued2016-09
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12199/697
dc.description.abstractDette innspillet er basert på Utdanningsdirektoratets rapport «Gjennomgang av det yrkesfaglige utdanningstilbudet. Utdanningsdirektoratets anbefalinger til Kunnskapsdepartementet. Utkast – 29.08.2016». Som lærerutdanning vil yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag bli berørt av eventuelle endringer knyttet til fagområdene som i dag er organisert i utdanningsprogrammet restaurant- og matfag. Vi ønsker derfor å delta med et innspill til rapporten fra Utdanningsdirektoratet. I dette innspille konsentrerer vi oss om rapportens innhold knyttet til yrker og fagområder som i dag er organisert i Vg1 kurset «Restaurant- og matfag» og i Vg2 kursene «Kokk- og servitørfag» og Vg2 «Matfag».
dc.publisherHøgskolen i Oslo og Akershusen_US
dc.subjectYrkesfaglærerutdanningen_US
dc.subjectRestaurant- og matfagen_US
dc.titleInnspill til SRY om fremtidig organisering av yrkesopplæringen i utdanningsprogrammet restaurant- og matfagen_US
dc.typeOtheren_US


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel