Innspill til SRY om fremtidig organisering av yrkesopplæringen i utdanningsprogrammet restaurant- og matfag
dc.contributor.author | Spetalen, Halvor | |
dc.date.accessioned | 2016-09-06T12:15:12Z | |
dc.date.accessioned | 2020-09-02T08:24:40Z | |
dc.date.accessioned | 2021-04-29T10:08:06Z | |
dc.date.available | 2016-09-06T12:15:12Z | |
dc.date.available | 2020-09-02T08:24:40Z | |
dc.date.available | 2021-04-29T10:08:06Z | |
dc.date.issued | 2016-09 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12199/697 | |
dc.description.abstract | Dette innspillet er basert på Utdanningsdirektoratets rapport «Gjennomgang av det yrkesfaglige utdanningstilbudet. Utdanningsdirektoratets anbefalinger til Kunnskapsdepartementet. Utkast – 29.08.2016». Som lærerutdanning vil yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag bli berørt av eventuelle endringer knyttet til fagområdene som i dag er organisert i utdanningsprogrammet restaurant- og matfag. Vi ønsker derfor å delta med et innspill til rapporten fra Utdanningsdirektoratet. I dette innspille konsentrerer vi oss om rapportens innhold knyttet til yrker og fagområder som i dag er organisert i Vg1 kurset «Restaurant- og matfag» og i Vg2 kursene «Kokk- og servitørfag» og Vg2 «Matfag». | |
dc.publisher | Høgskolen i Oslo og Akershus | en_US |
dc.subject | Yrkesfaglærerutdanning | en_US |
dc.subject | Restaurant- og matfag | en_US |
dc.title | Innspill til SRY om fremtidig organisering av yrkesopplæringen i utdanningsprogrammet restaurant- og matfag | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
LUI - Institutt for yrkesfaglærerutdanning [196]
LUI - Department of Vocational Teacher Education