Kompendium i profesjonsfag
dc.contributor.author | Spetalen, Halvor | |
dc.date.accessioned | 2016-01-12T09:53:40Z | |
dc.date.accessioned | 2020-09-02T08:24:25Z | |
dc.date.accessioned | 2021-04-29T10:08:04Z | |
dc.date.available | 2016-01-12T09:53:40Z | |
dc.date.available | 2020-09-02T08:24:25Z | |
dc.date.available | 2021-04-29T10:08:04Z | |
dc.date.issued | 2016-01 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12199/654 | |
dc.description | Yrkesfaglærerutdanning i restaurant-og matfag | |
dc.description.abstract | Dette kompendiet inneholder to notater til bruk i undervisningen for studenter i yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag, Høgskolen i Oslo og Akershus. Det første notatet har tittelen «Læringsbegrepet og læringsteorier» og gir en kortfattet oversikt over læringsteorier som grunnlag for undervisning og undervisningsmetoder. Det andre notatet har tittelen «Undervisning og undervisningsmetoder» og konkretiserer planlegging og gjennomføring av undervisning. | |
dc.publisher | Høgskolen i Oslo og Akeshus | |
dc.subject | Yrkesfag | |
dc.subject | Yrkesfaglærerutdanning | |
dc.subject | Restaurant- og matfag | |
dc.title | Kompendium i profesjonsfag | |
dc.type | Report |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
LUI - Institutt for yrkesfaglærerutdanning [196]
LUI - Department of Vocational Teacher Education