dc.contributor.author | Slettemeås, Dag | |
dc.contributor.author | Kjørstad, Ingrid | |
dc.date.accessioned | 2020-08-17T13:04:13Z | |
dc.date.accessioned | 2021-04-29T12:55:24Z | |
dc.date.available | 2020-08-17T13:04:13Z | |
dc.date.available | 2021-04-29T12:55:24Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12199/5979 | |
dc.description.abstract | I denne rapporten ser vi nærmere på hvordan mat-/handleapper brukes i den norske befolkningen. Det finnes lite oversiktsdata på dette feltet, og stadig nye digitale og mobile løsninger lanseres i markedet. Denne rapporten bidrar til å gi et tidlig bilde på et område som gjennomgår en rivende utvikling. Undersøkelsen er utført av NORSTAT på oppdrag fra SIFO. Den ble gjennomført i perioden 19.-31. mai 2016. Totalt svarte 1001 personer på undersøkelsen. | no_NB |
dc.publisher | Oslo: Forbruksforskningsinstituttet SIFO | |
dc.relation.ispartofseries | Prosjektnotat nr. 1-2017 | |
dc.subject | SIFO, PublikasjonSIFO, RapporterSIFO | |
dc.title | Maten blir mobil | no_NB |
dc.type | Working paper | |
fagarkivet.source.pagenumber | 32.0 | |