Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorKjørstad, Ingrid
dc.contributor.authorLavik, Randi
dc.date.accessioned2020-06-21T15:29:55Z
dc.date.accessioned2021-04-29T12:44:35Z
dc.date.available2020-06-21T15:29:55Z
dc.date.available2021-04-29T12:44:35Z
dc.date.issued2005
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12199/5429
dc.description.abstractDet ble gjennomført landsrepresentative undersøkelser om kjøttforbruk og holdning til kjøtt i 1997, 2000, 2001 og 2004. Det ble gjennomført landsrepresentative undersøkelser om kjøttforbruk og holdning til kjøtt i 1997, 2000, 2001 og 2004. For-bruksfrekvensen av kjøtt har økt. Det er færre som unngår kjøtt. Økningen i kjøttforbruket har skjedd hovedsakelig blant de eldre og blant kvinner. I 2001 var det en dyrehelsekrise som ble mye omtalt i media. Det var da en viss skepsis til kjøtt. Denne tilliten er nå gjenopprettet (2004). Tilknyttede prosjekter Spørreundersøkelse om kjøttno_NB
dc.publisherOslo, SIFO
dc.relation.ispartofseriesOppdragsrapport 5-2005
dc.subjectSIFO, PublikasjonSIFO, RapporterSIFO
dc.titleKjøtt, holdninger og endring 1997 til 2004no_NB
dc.typeReport


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel