Show simple item record

dc.contributor.authorBye, Elin
dc.date.accessioned2020-06-21T15:29:02Z
dc.date.accessioned2021-04-29T12:43:57Z
dc.date.available2020-06-21T15:29:02Z
dc.date.available2021-04-29T12:43:57Z
dc.date.issued1999
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12199/5365
dc.description.abstractHensikten med prosjektet er å bidra til økt kunnskap om forbruket av uli-ke drikkevarer. Bakgrunnen for dette er de til dels store endringer som har funnet sted i konsumet av de ulike drikkevarene i løpet av de senere år. De mest markante endringene som har funnet sted, er et økt forbruk av leskedrikker (brus, mineralvann og kildevann), samt juice og saft, og et stadig synkende forbruk av melk. Vi ville undersøke konsum av drikke i forhold til hverdagsliv, normer og konvensjoner, først og fremst som en del av måltider og mellommåltider. De norske spisevanene, og endringen i disse, har i løpet av de siste årene vært gjenstand for omfattende debatt og forskning. Det er betydelig uenighet om graden av hhv struktur og “oppløsningstendenser”. Ved vår tilnærming ville vi undersøke hvorvidt det finnes tydelige strukturer og skillelinjer når det gjelder bruk av drik-kevarer i ulike sammenhenger.no_NB
dc.publisherLysaker, SIFO
dc.relation.ispartofseriesRapport 8-1999
dc.subjectSIFO, PublikasjonSIFO, RapporterSIFO
dc.titleBruk av drikkevarer - hvem, hva og hvor?no_NB
dc.typeReport


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record