Fra utdanning til arbeid : Rapport om arbeid og videreutdanning blant tidligere studenter ved yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag
dc.contributor.author | Spetalen, Halvor | |
dc.date.accessioned | 2015-02-23T11:45:02Z | |
dc.date.accessioned | 2020-09-02T08:24:17Z | |
dc.date.accessioned | 2021-04-29T10:08:01Z | |
dc.date.available | 2015-02-23T11:45:02Z | |
dc.date.available | 2020-09-02T08:24:17Z | |
dc.date.available | 2021-04-29T10:08:01Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12199/441 | |
dc.description.abstract | Den treårige yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag ved HiOA startet høsten 2000. I de 15 årene som er gått er det uteksaminert 12 kull med til sammen 245 studenter. Av disse 245 studentene har 175 valgt å delta i et alumninettverk som oppdateres hvert år i en nettverksoversikt. Denne oversikten inneholder opplysninger om arbeidssted og arbeidsoppgaver fra studentene som avsluttet yrkesfaglærerutdanningen i årene 2003 og til 2014. | |
dc.publisher | Høgskolen i Oslo og Akershus | en_US |
dc.subject | Yrkesfag | en_US |
dc.subject | Yrkesfaglærerutdanning | en_US |
dc.subject | Restaurant- og matfag | en_US |
dc.title | Fra utdanning til arbeid : Rapport om arbeid og videreutdanning blant tidligere studenter ved yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag | en_US |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
LUI - Institutt for yrkesfaglærerutdanning [196]
LUI - Department of Vocational Teacher Education