Show simple item record

dc.contributor.authorSpetalen, Halvor
dc.date.accessioned2015-02-23T11:45:02Z
dc.date.accessioned2020-09-02T08:24:17Z
dc.date.accessioned2021-04-29T10:08:01Z
dc.date.available2015-02-23T11:45:02Z
dc.date.available2020-09-02T08:24:17Z
dc.date.available2021-04-29T10:08:01Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12199/441
dc.description.abstractDen treårige yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag ved HiOA startet høsten 2000. I de 15 årene som er gått er det uteksaminert 12 kull med til sammen 245 studenter. Av disse 245 studentene har 175 valgt å delta i et alumninettverk som oppdateres hvert år i en nettverksoversikt. Denne oversikten inneholder opplysninger om arbeidssted og arbeidsoppgaver fra studentene som avsluttet yrkesfaglærerutdanningen i årene 2003 og til 2014.
dc.publisherHøgskolen i Oslo og Akershusen_US
dc.subjectYrkesfagen_US
dc.subjectYrkesfaglærerutdanningen_US
dc.subjectRestaurant- og matfagen_US
dc.titleFra utdanning til arbeid : Rapport om arbeid og videreutdanning blant tidligere studenter ved yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfagen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record