Tre viktige drivere for utvikling av bærekraft i restaurant- og matfag
dc.contributor.author | Spetalen, Halvor | |
dc.date.accessioned | 2019-10-30T12:20:55Z | |
dc.date.accessioned | 2020-09-02T08:25:06Z | |
dc.date.accessioned | 2021-04-29T10:08:11Z | |
dc.date.available | 2019-10-30T12:20:55Z | |
dc.date.available | 2020-09-02T08:25:06Z | |
dc.date.available | 2021-04-29T10:08:11Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12199/2913 | |
dc.language.iso | nb | en |
dc.subject | Yrkesfaglærer | en |
dc.subject | Restaurant- og matfag | en |
dc.subject | Bærekraft | en |
dc.title | Tre viktige drivere for utvikling av bærekraft i restaurant- og matfag | en |
dc.type | Reader opinion |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
LUI - Institutt for yrkesfaglærerutdanning [196]
LUI - Department of Vocational Teacher Education