Rapport om hva tidligere studenter ved yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag arbeider med etter studiene, avgangskullet 2017
dc.contributor.author | Spetalen, Halvor | |
dc.date.accessioned | 2018-01-02T13:14:34Z | |
dc.date.accessioned | 2020-09-02T08:24:49Z | |
dc.date.accessioned | 2021-04-29T10:07:57Z | |
dc.date.available | 2018-01-02T13:14:34Z | |
dc.date.available | 2020-09-02T08:24:49Z | |
dc.date.available | 2021-04-29T10:07:57Z | |
dc.date.issued | 2018-01 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.12199/1166 | |
dc.description.abstract | I begynnelsen av desember 2017 ble alumniundersøkelsen fra tidligere år repetert for å oppdatere oversikten over hva studentene fra yrkesfaglærerutdanningen (YFL) i restaurant- og matfag (RM) arbeider med etter at utdanningen er gjennomført. | |
dc.language.iso | nb | en |
dc.publisher | Høgskolen i Oslo og Akershus | en |
dc.subject | Yrkesfag | en |
dc.subject | Yrkesfaglærer | en |
dc.subject | Yrkesfaglærerutdanning | en |
dc.title | Rapport om hva tidligere studenter ved yrkesfaglærerutdanningen i restaurant- og matfag arbeider med etter studiene, avgangskullet 2017 | en |
dc.type | Research report | en |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
LUI - Institutt for yrkesfaglærerutdanning [197]
LUI - Department of Vocational Teacher Education