Vis enkel innførsel

dc.date.accessioned2022-11-14T13:16:46Z
dc.date.available2022-11-14T13:16:46Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3031727
dc.description.abstractFaktaark 3 fra Strenght2Food FORSTERK ved SIFO 2022. Hvor bærekraftig er kortreist, lokal mat? Dette faktaarket sammenfatter en rekke analyser fra Strength2Food-prosjektet knyttet til økonomisk, sosial og miljømessig bærekraft ved direkte salg av mat. Strenght2Food-prosjektet har hatt som mål å bidra med ny kunnskap om hvordan direkte, kortreist og lokal matdistribusjon bidrar til økt bærekraft. Prosjektet var finansiert av EUs forsknings- og innovasjonsprogram Horisont 2020 og varte fra 2016-2021.en_US
dc.language.isonoben_US
dc.publisherForbruksforskningsinstituttet SIFO, OsloMeten_US
dc.titleStyrket bærekraft gjennom kortreist, lokal maten_US
dc.typeOthersen_US
dc.source.pagenumber2en_US


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel